TRENDY TIMES nu 30% extra korting
op alles met de code supertoko16

Ruilen en retourneren

Ruilen

Uiteraard kunnen alle artikelen geruild worden. Dit geldt ook voor artikelen uit de sale. De artikelen moeten zich in ongebruikte en originele staat bevinden met alle labels eraan. Meld binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling jouw omruiling aan, door een email te sturen naar helpdesk@fashiontoko.nl. Vermeld hierbij het ordernummer en de eventuele reden. Je ontvangt hierop een automatisch bericht met de instructies voor het ruilen. Bij een ruiling wordt het nieuwe artikel (indien op voorraad) binnen 5 werkdagen opgestuurd. Eventuele prijsverschillen worden verrekend.

Retourneren

Uiteraard kunnen alle artikelen geretourneerd worden. Dit geldt ook voor artikelen uit de sale. De artikelen moeten zich in ongebruikte en originele staat bevinden met alle labels eraan. Meld binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling jouw retour aan, door een email te sturen naar helpdesk@fashiontoko.nl. Vermeld hierbij het ordernummer en de eventuele reden. Je ontvangt hierop een automatisch bericht met de instructies voor het retourneren.

Postadres:

FashionToko
Langs de Werf 22
1185 XT Amstelveen

Wanneer een retourzending aan de bovenstaande eisen voldoet, zijn onderstaande plichten voor FashionToko van toepassing:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Speciaal voor jou
€5,- korting cadeau!
Wil jij altijd op de hoogte zijn van alle EXTRA kortingen en acties? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en krijg € 5,- korting op je eerstvolgende aankoop. De kortingscode is eenmalig geldig bij een aankoopbedrag van minimaal € 25,-