TRENDY TIMES nu 30% extra korting
op alles met de code supertoko16

Garantie en Klachten

Klachten

Mocht het zo zijn dat je een klacht hebt, dan kun je deze bij ons melden via telefoon (+31 (0)20-6406400), of e-mail, voorzien van ordernummer en telefoonnummer zodat wij contact met je op kunnen nemen. Je kunt de klacht sturen via ons contactformulier onder vermelding van 'klacht'. Per e-mail zullen wij de ontvangst van je klacht bevestigen. Wij zullen, in overleg met jou, het probleem zo goed en zo snel mogelijk oplossen. We zullen binnen 24 uur reageren op je klacht en met een passend voorstel komen.

Gebreken

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden. We zorgen er dan voor dat je een nieuw artikel krijgt geleverd. Wij doen er uiteraard alles aan om een perfect product te leveren.

Garantie

Elk artikel van FashionToko voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en degelijkheid. Mocht onverhoopt bij normaal gebruik het artikel gebreken vertonen, dan wordt deze door FashionToko kosteloos hersteld. Hierbij kan sprake zijn van vervanging of reparatie: dit ter beoordeling van FashionToko en de fabrikant. De garantie omvat fabrieks- en/of materiaalfouten. Uiteraard valt normale slijtage niet onder de garantiebepaling.

Garantievoorwaarden

Bij een ongegronde klacht komen de gemaakte kosten voor rekening van de consument.

Indien een klacht gegrond is, beslist FashionToko of het artikel gerepareerd, vervangen of gecrediteerd wordt.

Een artikel, welke voor garantiebeoordeling teruggestuurd wordt, moet schoon en droog zijn.

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie bij:

  • Beschadiging door opzet, of door nalatigheid
  • Ondeskundig gebruik of nalatig onderhoud
  • Normale slijtage
  • Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing
  • Schade die aangebracht is door natuur, mens of dier vallen niet onder de garantie (zoals o.a. brandschade of waterschade)

Garantietermijn

FashionToko geeft minimaal 6 maanden garantie op de door haar geleverde artikelen, afhankelijk van het betreffende merk, en/of artikel. De factuurdatum geldt als ingangsdatum voor de garantie. Indien binnen de garantietermijn een klacht gegrond is, komen de verzendkosten voor rekening van FashionToko.

Bovenstaande garantie geldt naast de wettelijke rechten.

Klantenservice

» Bestellen
» Betalen
» Verzenden
» Ruilen en Retour
» Garantie en Klachten
» Contact

Speciaal voor jou
€5,- korting cadeau!
Wil jij altijd op de hoogte zijn van alle EXTRA kortingen en acties? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en krijg € 5,- korting op je eerstvolgende aankoop. De kortingscode is eenmalig geldig bij een aankoopbedrag van minimaal € 25,-